Meniul Apelor
300,00 lei
Meniul contine:
Flori din macrou marinat in citrice servit cu toast de pâine integralã şi alge de mare;
Mini conuri de spanac umplute cu salatã de ton in ulei şi sos de whisky;
Sashimi de somon servit pe pat de alge wakame cu sfeclã roşie, quinoa, citrice şi caramel de soia;
Scoici Saint Jeaques gratinate în sos de vin alb servite cu piure de ţelinã şi aer de lime;
Cremã de dovleac galben aromatizatã cu cardamom, servitã cu midii, creveţi şi bacon crispi;
Risotto cu orez carnaroli, vin alb, fructe de mare şi alge wakame;
File de dorada la cuptor cu garniturã de edamame şi orez negru servit cu sos olandez;
Panna cotta de cocos servitã cu fructe de pãdure, gel de citrice şi crispi de alune.
Numarul minim de persone este de 4 si maxim de 10.
Pentru confirmarea si rezervarea datei evenimentului se va achita un avans de 30% nerambursabil cu minim 5 zile inainte de eveniment, iar restul platii de 70% reprezentand factura finala se va face prin card/cash in ziua evenimentului, inainte de inceperea acestuia.
Pentru serviciile de bar va putem recomanda pachetele colaboratorilor nostri atat pentru servirea bauturilor cat si pentru animarea evenimentului, costul acestor servicii nefiind inclus.
#serviciile noastre sunt disponibile doar in Sibiu - Alba - Cluj.
Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie:
TEL: 0744 800 230
EMAIL: contact@umai.ro