TEMATIC PARTY

„Cele mai originale oferte gastronomice pentru cele mai sofisticate cerinte.”

„Party-uri tematice diferite cu o oferta gastronómica de neuitat” asa ne place sa numim aceasta experienta, creata pentru ati aduce aproape si a te bucura de cele mai interesante si frumoase culturi ale lumii prin gastronomía si mancarea lor auténtica.

Daca vrei sa descoperi adevaratul gust din Asia, América Latina, India, Orientul Mijlociu si bucataria mediteraneeana incepand cu Spania, Italia pana in vechea Grecie Ai acum posibilitatea de a te rasfata si oferi invitatiilor tai un eveniment de neuitat.

Ca acest lucru sa fie posibil trebuie doar sa ne spui preferintele tale, data si ora dupa care ne vom pune in contact cu tine pentru a stabili impreuna meniul si ultimele detalii inainte de eveniment.

Iar daca nu Ai o locatie suficient de mare pentru numarul de invitati te putem ajuta sa o gasesti.

MENIURI

Mediterasian BBQ

125,00 lei

Mediterasian Brunch

175,00 lei

Mediterasian StreetFood

150,00 lei

Mediterasian CookingShow

100,00 lei

Mediterasian Special

175,00 lei

Mediterasian Premium

200,00 lei

Termeni si conditii

Numarul de persoane este de minim 4 si maxim de 36.

Pentru confirmarea si rezervarea datei evenimentului se va achita un avans de 30% nerambursabil cu minim 5 zile inainte de eveniment, iar restul platii de 70% reprezentand factura finala se va face cash in ziua evenimentului inainte de inceperea acestuia.

Pentru serviciile de bar va putem recomanda pachetele colaboratorilor nostri atat pentru servirea bauturilor cat si pentru animarea evenimentului, costul acestor servicii nefiind inclus.

#serviciile noastre sunt disponibile doar in Sibiu – Alba – Cluj.

Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie:

TEL: 0744 800 230
EMAIL: contact@umai.ro